loader

Hoved

Rhinitt

Flemings salve: bruksanvisning, pris på apotek, anmeldelser, analoger, sammensetning

Flemings salve er et homøopatisk middel laget av naturlige ingredienser.

De viktigste medisinske egenskapene til medisinen er betennelsesdempende, regenererende, desinfiserende, tørkende effekter..

På grunn av sin balanserte naturlige sammensetning har medisinen praktisk talt ingen kontraindikasjoner, er egnet for langvarig bruk, virker forsiktig og sparsomt.

Salven brukes mot allergiske sykdommer, milde former for hemoroider, akutt og kronisk rhinitt.

I tillegg er komponentene i stoffet:

  • aktivere metning av overhuden med oksygen;
  • utløse mekanismene for hudforyngelse;
  • forhindre forekomst av stagnasjon av blod i venene;
  • stimulere lokal immunitet i epidermale celler.

sammensetning

Flemings salve inkluderer aktive ingredienser som:

  • ekstrakt fra kalendula;
  • esclus;
  • heks hassel;
  • sinkoksid;
  • mentol.

Den fete basen for stoffet er vaselin..

Basert på 100 gr. salve den inneholder:

  • kalendula - 1,76 gr.;
  • heksehassel - 1,76 gr.;
  • aesculus - 1,76 gr.;
  • sinkoksid - 9,4 g;
  • menthol - 0,64 g.

Calendula

Har en uttalt antiseptisk og betennelsesdempende effekt, stimulerer vevsregenerasjon på cellenivå.

Heksahassel

Det desinfiserer overflatelaget i dermis, lindrer smertefullt ubehag, styrker de venøse karene.

Aesculus eller hestekastanje

Det har en gunstig effekt på permeabiliteten til veggene i små kapillærer, lindrer rødhet og hevelse i huden og slimhinnene..

mentol

Avkjøler og beroliger huden.

Sinkoksid

Tørker og desinfiserer det øverste laget av overhuden, reduserer betennelse i den.

Apotekpris

Dette homøopatiske middelet er produsert i 15 eller 25 mg, pakket i plastikk hetteglass med skrukork.

Eksternt er det et hvitt kremet stoff med en karakteristisk mentolaroma.

Hvor mye salvekostnadene avhenger av prispolitikken til apotekkjeden, i gjennomsnitt kommer 250-290 rubler ut.

Indikasjoner for bruk

Verktøyet har vist seg godt i behandlingen av sykdommer som:

  • allergiske hudpatologier (urticaria, dermatitt);
  • rennende nese av vasomotorisk eller allergisk opprinnelse;
  • hemoroider som strømmer utover;
  • hudutslett av en smittsom art (som et hjelpestoff).

Narkotikahandling

Med vasomotorisk rhinitt er stoffet i stand til å redusere produksjonen av patologiske sekreter (slim og pus), redusere følelsen av nesetetthet, normalisere pust og lukt, stoppe kløe og kløe fornemmelser i nesegangene.

For hudlesjoner brukes salven til å tørke den, fjerne rødhet og hevelse.

Verktøyet renser veldig godt de øvre lagene i overhuden fra proteinavleiringer, giftstoffer, forråtnelsesprodukter, hjelper med å fukte huden og bli kvitt dem fra peeling.

Flemings salve har også moderat antimikrobiell aktivitet og hemmer veksten av patogen flora i cellene i dermis.

Kontra

  • Følsomhet for medikamentbestanddeler.
  • Tidlig barndom (opptil 2 år).

I mangel av reaksjoner på salveens viktigste og ingredienser, kan den brukes under graviditet og amming.

Selvfølgelig må ammende kvinner være forsiktige med å få produktet på brystvorten..

For å forstå om det er en allergi mot Flemings salve, må du påføre midlet på innsiden av albueområdet og vente 15-20 minutter, i tilfelle intoleranse for stoffet, vil rødhet og hevelse vises på det smurte området, og huden rundt vil klø og klø.

Instruksjoner for bruk

hemorroider

For å påføre salven, bruk en bomullspinne som stoffet påføres.

Prosedyren gjentas tre ganger i løpet av dagen. Behandlingsforløpet er 5-7 dager, hvis nødvendig kan legen foreskrive gjentatt behandling, etter den 7.-10. Pause.

Vasomotorisk rhinitt

For behandling av denne patologien påføres salven på ferdiglagde turundochki, som er plassert i nesen i 5-10 minutter. Behandlingsforløpet varer 1-2 uker, tre prosedyrer kreves daglig.

Hudproblemer

Salven brukes i minst 10 dager, to ganger om dagen, og påfører et tynt lag på de berørte områdene.

Fordelene med verktøyet

  1. Det er ingen bevis for utvikling av alvorlige bivirkninger og overdosering av medikamenter.
  2. Ingrediensene i salven kompletterer hverandre veldig godt og er trygge for menneskers helse..
  3. Salven er homeopatisk, derfor fungerer den mildt, men med en åpenbar terapeutisk effekt.
  4. Legemidlet, som foreskrevet av en lege, kan brukes til å behandle gravide og ammende kvinner.
  5. Den multikomponentielle sammensetningen av salven gjør at den kan brukes til behandling av ØNH-sykdommer, hudpatologier, proktologisk praksis.
  6. Du kan kjøpe produktet på ethvert apotekutsalg, du trenger ikke spesiell resept fra lege for dette.

minuser

  • Effekten av behandling med salve er mest uttalt i de første stadiene av sykdommen..
  • Kostnaden for en medisin kan tilskrives gjennomsnittlig priskategori.

Oppbevaring

Av sikkerhetsgrunner plasseres salven utenfor rekkevidde for barn..

Legemidlet kan forringes ved eksponering for sollys og høye innetemperaturer.

Salven lagres i to år.

Produsent

Legemidlet er registrert i registeret over medisiner i Russland, har sitt eget individuelle nummer, samt handelsnavnet "Flemings salve".

Midlet er laget på grunnlag av LLC "Homeopathic Pharmacy", i St. Petersburg.

Praktisk erfaring med bruk av salve hos pasienter med hemoroider

15 pasienter med ødematøs form av hemorroider og deres trombose i det innledende stadiet deltok i en studie på grunnlag av en av hovedstadens klinikker i Moskva.

Ved gjennomføring av eksterne prosedyrer med salve bemerket deltakerne en merkbar effekt 3-6 dager fra behandlingsstart.

De bemerket en nedgang i hemorroide fremspring i størrelse og en reduksjon i episoder med kløe og svie, samt stopp av blødning.

Hos pasienter i det andre fasen av utviklingen av denne patologien (11 personer), ved bruk av Flemings salve til hemoroider, var også vurderingene positive. Men resultatene av behandlingen vedvarte i kortere tidsperioder..

Hvis forsøkspersonene i den innledende fasen av sykdommen hadde ubehagelige symptomer i en uke og remisjonen varte i 1-2 måneder, ble effekten av hemoroider med moderat alvorlighetsgrad oppnådd i løpet av 2-3 uker og holdt i 10-16 dager..

Legene bemerket at hos alle pasienter med 1. og 2. stadie av sykdommen, ble svie og kløe i anusområdet betydelig redusert, og etter undersøkelse av legen ble det registrert positiv dynamikk i problemområder.

Separat undersøkte legene pasienter som gjennomgikk kirurgi for fjerning av noder, reseksjon av fistler, etc. (10 personer). Bruken av salven hos slike pasienter hjalp den raske legingen av såroverflaten og dannelsen av postoperative arr..

anmeldelser

Alena Kolesnikova, 34 år, manager:

Brukes som instruksjonene sier på turundas, tre ganger om dagen.

Etter omtrent 11 dager, innså jeg at jeg ikke snuste og at jeg sov med lukket munn, følelsen av forstyrrelse i nesen og pannen forsvant. Jeg anbefaler stoffet, til tross for den homøopatiske sammensetningen - det fungerer virkelig.

Alla Kashtanova, 56 år gammel, regnskapsfører:

Jeg vil legge merke til salvenes økonomi, det var nok til flere kurs, samt det naturlige opphavet til alle komponenter.

Shirokov Pavel, 49 år gammel:

Etter utvinning er det lite produkt igjen i hetteglasset. Noen måneder senere prøvde jeg det med forkjølelse. Han passerte ikke i det hele tatt, men lettelse føltes - han pustet friere og det var mindre slim.

Ikke et dårlig stoff, og til og med for alle anledninger.

analoger

Det er ingen universell erstatning for Flemings salve. Virkningen er multikomponent, og for hver av dem er det nødvendig å se etter en analog fra tradisjonelle apotekmedisiner.

  • For hemoroider - dette er Ichthyol stikkpiller, lettelse eller heparinsalve,
  • fra forkjølelse - Naphtizin, Sanorin, Protorgol,
  • for allergier - Fenistil, Akriderm, Hydrocortison salve.

Fra gruppen av homøopatiske midler, er relatert: Progestan, Avia-more, Arnica, Allerdzhi, Immunokind, Gustel, Timol, etc..

FLEMEN Salve

Klinisk og farmakologisk gruppe

Aktive ingredienser

Utgivelsesform, sammensetning og emballasje

◊ Salve til utvendig bruk, homøopatisk, homogen, fra hvitt til hvitt med en gulaktig glans, med en karakteristisk lukt av mentol.

100 g
Calendula officinalis D1 (Calendula)1,76 g
Hamamelis virginiana D1 (Hamamelis)1,76 g
Aesculus hippocastanum D1 (Aesculus)1,76 g
Mentholum (menthol)0,64 g
Zinci oxydum (sink oxide)9,4 g

Hjelpestoffer: vaselin opp til 100 g.

15 g - polymerflasker (1) - papppakker.
25 g - polymerflasker (1) - papppakker.
15 g - polymerbokser (1) - papppakker.
25 g - polymerbokser (1) - papppakker.

Flammende salve for forkjølelse anmeldelser

anmeldelser
om stoffet

Vkysnay

For førstehjelpsutstyr

Fordeler: lindrer betennelse

Flemings salve ble anbefalt å kjøpe av en jordmor, tilbake på sykehuset, da alle nye mødre ble møtt med et slikt problem som hemoroider. De som har opplevd dette vil si at det er lettere å overleve å trekke ut en tann..
Alle tanker er ikke rettet mot babyen, men mot å roe ned den sterke smerten.
Etter at du har lidd, er den første sensasjonen etter påføring av salven som om menthol tyggegummi ble brukt til det femte punktet, det avkjøles, friskes opp, lindrer betennelse. Jeg forlot toalettet og sa: "Jenter, dette er guddommelig" - hele huset lo.

Olga 777

DEN UNIVERSELLE SALVEN alle burde vite om! Behandler lett bihulebetennelse, dermatitt og knuter.

Hei alle sammen. I lang tid vil jeg fortelle dere om et universelt middel som heter Flemings salve. Jeg fant ut om ham ved en tilfeldighet, da mannen min var bekymret for en konstant rennende nese. Og jeg ble overrasket over hvor utbredt denne salven er..

Khanna

effektiv og sikker behandling av rhinitt, dermatitt, hemoroider

Fordeler: en veldig effektiv salve med en naturlig sammensetning

Jeg lærte om denne salven for lenge siden, da ØNH-legen diagnostiserte purulent rhinitt, men foreskrev Vibrocil dråper og Flemings homøopatiske salve. Resultatet av behandlingen overrasket meg veldig positivt, og siden har denne salven tatt sin rette plass som fastboende i medisinskapet mitt.

Generelt er Flemings salve en 3-i-1-salve, dessuten er den naturlig, veldig effektiv, billig og varer i lang tid. Anbefale.

Babi4unya

Liten sluttet å snuse etter to dager!

Fordeler: Pris, forbruk, hastighet på resultatet, forebyggende tiltak, brukervennlighet, mentol aroma

Jeg har ingen mulighet til å være hjemme med barnet mitt, derfor - barnehage er vår eneste frelse. Men i barnehagen er det på ingen måte mulig med snørr, hoste og diaré, så vi velger empirisk ut de rettsmidlene som kan kutte ned de minste symptomer på symptomer ved roten. Flemings salve var en annen slik frelse. Som du kan se, er spektret av virkning av denne salven ikke bare begrenset til effekten på forkjølelse. Hemoroider, takk Gud, er ikke kjent for meg, men med det andre indikerte sår, prøvde jeg også å kjempe med denne salven.
Så, i en flaske på 25 gram, og de koster 218 rubler. For å si sannheten er det lite sannsynlig at alle disse 25 gramene vil være nyttige for meg. For det første er utgiftene utrolig økonomiske. Og for det andre kommer resultatet veldig, veldig raskt. For det tredje.

Legens mening (hemoroide behandling)

Uttalelse fra en utøver om bruk av FLEMING'S OINTMENT ® til behandling av ytre hemoroider, publisert på First Coloproctology Portal Gemor.su

Nelanela

Flemings salve - uunnværlig for betennelse i bihulene og for forkjølelse

Fordeler: Hjelper mot bihulebetennelse og rennende nese, sammensetning

Homeopati er nå blitt erklært som en pseudovitenskap. Antagelig trenger noen det. Men dette middelet, posisjonert som homeopatisk, overbeviser meg ellers. Denne salven hjelper virkelig. I alle fall med betennelse i paranasale bihuler. Jeg personlig bruker den mot bihulebetennelse og rennende nese. Bruken er enkel - bruk turundas og stikk dem i nesen i 7-10 minutter. Gjør dette tre ganger om dagen.
Som det står på pakken, hjelper Flemings salve ikke bare med forkjølelse, men også med hemoroider og hudallergier. Dette tilrettelegges av de konstituerende fondene. Det er 5 aktive.
Som en del av salven - Calendula (dens betennelsesdempende egenskaper har lenge vært kjent),
Gammamelis, også kalt "heksemutter" - det hjelper til med å styrke veggene i blodkar og brukes i kosmetikk til og med (for å eliminere nettverket av blodkar i ansiktet) og i forebygging av åreknuter (og hemoroider er forresten åreknuter).
Så - Aesculus, og dette er ikke annet enn en hestekastanje, jeg tror alle er kjent med dette treet. Så kastanje er ansvarlig for venotoniske egenskaper og antitrombotisk.
Sinkoksid er et tørkende og antiseptisk middel, forresten, det er i alle babypulver.
Vel, mentol er fra mynte, det fungerer som en bedøvelse.

Hankey

Jeg visste at salven var bra, men jeg ante ikke at den var SÅ bra

Fordeler: Jeg forventet forbedring, men det virkelige resultatet overgikk forventningene

Her er det, på alle fronter, sesongen med influensa og forkjølelse. Og uansett hvor krenkende det kan være, omga han ikke familien vår, og barna mine ble syke, etter dem ble jeg øyeblikkelig syk, men siden det alltid ikke er tid nok til meg selv, når ingen mor til 39 barn tenker på seg selv, og her er han resultatet, en komplikasjon etter influensa på bena, i form av otitis media og bihulebetennelse. Når jeg snudde meg mot Laura, tok et bilde av hvor det var bihulebetennelse, foreskrev legen at han visste at jeg hadde veldig vanskelig for å tåle antibiotika, og til og med allergisk mot noen av dem, for å gi meg behandling, som inkluderte å sette Flemings salve i nesen. For å være ærlig hadde jeg ikke en gang forventet et så flott resultat. Før salven hadde jeg allerede gjennomført kompleks behandling, men det hjalp meg ikke så mye. Og her er resultatet.

Jeg vil heller ikke merke at salven hjelper ikke bare mot rhinitt, men også hemoroider og dermatitt, så å si, den kan settes forskjellige steder i kroppen vår, og i hver av dem vil den være effektiv)

Singa

Min mann hadde med seg denne salven fra en forretningsreise, han har hatt hemoroider i 2 år. Og arbeidet hans er ofte på vei, han har lang rekkevidde. Det er en forferdelig situasjon å jobbe med så sår. Så han ble anbefalt denne salven, generelt hjalp det ham godt, slik jeg forsto, klager hun ikke lenger over smerter.

[email protected]

Et utmerket middel mot forkjølelse

Familien vår er tilhengere av homeopatiske medisiner, hjemme har vi alltid nesten hele sortimentet av Homeopharm til alle anledninger. I mer enn ett år har hele familien brukt Flemings salve ved de første symptomene på en forkjølelse og rennende nese. Etter to dager forsvant sykdommen vanligvis, bare fantastisk.

Verona

utmerket middel

Fordeler: Kvalitet, effekt av bruk, salvens sammensetning, god følelse under bruk, naturlig sammensetning, økonomi

Naturlig middel, homeopatisk, ikke vanedannende, behagelig å bruke, en reell effekt på forkjølelse og innledende forkjølelse. Etter påføring begynner nesen (med lunger) å puste.

HANALIYA

Et sikkert middel mot rhinitt

Fordeler: hjelper mot rhinitt, frisker opp nesehulen (mentol)

Flemings salve ble foreskrevet til min sønn av en ØNH-lege for bihulebetennelse. Så begynte jeg selv å bruke denne salven..

Flammende salve for forkjølelse anmeldelser

Ingen grunn til å dryppe rødbetesaft. Ikke bare er det ikke-estetisk, det er også veldig brennende.
Jeg vil anbefale en kombinasjon av Aquamaris (flush) + Flemings salve

La til:
en flue i tøfler, Aquamaris er en flush, den er vanligvis foreskrevet som en profylakse for en influensaepidemi, for eksempel.
Interferon er også mulig, ikke mer enn 5 dager

QUOTE (valeria, 30-07-07 @ 14:41)
Aquamaris skyller

nå vet jeg det

QUOTE (valeria, 30-07-07 @ 14:41)
Interferon er også mulig, ikke mer enn 5 dager
QUOTE (valeria @ 30-07-07, 13:47)
Men interferon hjelper oss ikke
QUOTE (valeria @ 30-07-07, 14:47)
Men interferon hjelper oss ikke
QUOTE (Tatka @ 30-07-07, 14:49)
QUOTE (valeria, 30-07-07 @ 13:47)
Men interferon hjelper oss ikke

hvor heldige vi er.

La til:
Jenter, protargol er en løsning av sølv, men etter min mening blir den dispensert etter resept og er bestilt.. Jeg kan ta feil.

Tatka, barn 2 år.

flyr i tøfler, begynner vi å dryppe Interferon alltid så snart de første tegnene på sykdommen vises, og som for

SITAT
Aquamaris, som er bedre for å skylle nesen
SITAT
Nazivin for barn, som brenner slimhinnen

Jeg er helt enig. Generelt sett tror jeg at eventuelle nesedråper kan skade neseslimhinnen, så jeg liker ikke å bruke dem..

valeria, og hva slags salve er dette?

Jeg vil ALDRI bruke Protargol etter å ha lest om det en gang på Internett. Den inneholder tungmetallsalter. Det er nok for meg. Rådfør forresten en tilfreds lore for fremtiden. Vår (3. etasje) foreskriver protargol hele tiden og sier "en barnelege skal behandle forkjølelse, det er ikke nødvendig å løpe til spesialister forgjeves". Jeg vil ikke gå til henne igjen, bortsett fra en medisinsk undersøkelse for skolen..

De gir meg en oppskrift på protargol, jeg kaster den i nærmeste urne.
Kompleks salve ble som sagt bare reseptbelagt

QUOTE (Ellina @ 30-07-07, 14:01)
barn 2 år gammel

Flemings salve er homeopatisk, den kan brukes i lang tid. I behandlingen av forkjølelse er det ganske effektivt - på begynnelsen av sommeren var vi veldig snørrete, og det ble reddet med det, etter at vi ikke svette dråpene.
Det er også Boromenthol salve - det hjelper også godt.

La til:
Når det gjelder dråpene, bør legen velge dem. Som en tilregnelig ØNH fortalte meg (for så lenge siden at jeg ikke en gang husker legens kjønn), det er vasokonstriktordråper, det er vasodilatatorer - for forskjellige typer skremsel. Hvis du tar feil dråper, vil det bare bli verre. Salve er, i motsetning til dråper, universell

QUOTE (fly in tøfler, 30-07-07 @ 15:08)
gi råd til en sunn frist for fremtiden

Jeg kan bare finne ut av det når jeg vet det ikke..

AV. Pårørende i mannens linje (inkludert seg selv) har store problemer med nesen. Mannen min ble operert for ett år siden, nå mmm. Svigermoren gjorde også operasjonen i mai, nå er det bedre, men før hun ikke klarte det uten dråper, dryppet hun hvert minutt!

Flemings salve - instruksjoner for bruk, anmeldelser, analoger og frigjøringsformer (homøopatisk salve til utvendig bruk og i nesen) av et medikament for behandling av hemoroider, rennende nese, dermatitt hos voksne, barn og graviditet. sammensetning

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Fleming Salve. Det er anmeldelser av besøkende på nettstedet - forbrukere av denne medisinen, samt meninger fra leger fra spesialister om bruken av Flemings salve i deres praksis. En stor forespørsel om å aktivt legge til anmeldelser om stoffet: Hjalp medisinen eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger som ble observert, noe som produsenten kanskje ikke har blitt erklært i merknaden. Flemings salveanaloger hvis strukturelle analoger er tilgjengelige. Brukes til behandling av hemoroider, rhinitt, dermatitt hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Sammensetning av preparatet.

Flemings salve er et homøopatisk preparat for lokal og ekstern bruk. Dette verktøyet har en bakteriedrepende, betennelsesdempende og smertestillende effekt. Oftest brukt mot svekket immunitet og betennelse i hemoroider.

sammensetning

Calendula officinalis D1 (Calendula) + Hamamelis virginiana D1 (Hamamelis) + Aesculus hippocastanum D1 (Aesculus) + Mentholum (menthol) + Zinci oxydum (sinkoksid) + hjelpestoffer.

indikasjoner

  • ytre hemoroider (ukompliserte former);
  • allergisk dermatitt;
  • vasomotorisk rhinitt (rennende nese).

Slipp skjemaer

Salve til utvendig bruk og for homøopatisk nese.

Bruksanvisning og bruksmåte

For hemoroider, bruk salven 1-3 ganger om dagen med en bomullspinne. Behandlingsforløpet er 5-7 dager. Gjentagelse av kurset - etter å ha konsultert lege.

Ved allergisk dermatitt, bruk salven på smertefulle områder av huden 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 10-14 dager.

Når rhinitt salve smør slimhinnene i nesen eller turundas med salve satt i nesen i 5-7 minutter 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 7-10 dager.

Bivirkning

Kontra

  • overfølsomhet for medikamentkomponenter.

Påføring under graviditet og amming

Søknad hos barn

spesielle instruksjoner

Hvis tilstanden ikke forbedres etter et behandlingsforløp med salve (1-2 uker), bør ikke behandlingen med stoffet videreføres, men du må oppsøke lege slik at han forsker og forskriver et annet medikament.

Narkotikahandel

For øyeblikket er det ingen informasjon om interaksjonen mellom stoffet og andre medisiner..

Analoger av stoffet Flemings salve

Flemings salve har ikke strukturelle analoger for virkestoffet. Det homøopatiske middelet inneholder en unik kombinasjon av virkestoffer som ikke har noen analoger.

Analoger i terapeutisk effekt (medisiner for behandling av hemoroider):

  • Avenok;
  • Agiolax;
  • Aurobin;
  • aescin;
  • Bisacodyl;
  • Vasoket;
  • Venarus;
  • Venza;
  • Venocomfort;
  • Venoruton;
  • Heparoid;
  • Ginkor Fort;
  • Hyposol;
  • Derinat;
  • Detralex;
  • Diovenor 600;
  • Doloprokt;
  • Dulcolax;
  • Laxatin;
  • Laxigal;
  • Metovit;
  • Metrogyl;
  • Mucofalk;
  • Natalsid;
  • Nefluan;
  • Nigepan;
  • Normase;
  • Olestezin;
  • Papaverine;
  • posterized;
  • Proctosan;
  • Proctosedil;
  • Prostopin;
  • Antihemorrhoidal samling;
  • Lettelse;
  • Relief Advance;
  • Romazulan;
  • Romfalak;
  • Rutin;
  • Simetride;
  • Softovak;
  • Sulgan;
  • Troxerutin;
  • Trombless;
  • Ultraproject;
  • Fiberlex;
  • Phlebodia 600;
  • Cyclo 3 fort;
  • Aescusan;
  • Aesculus;
  • Ethoxysclerol.

Flemings salve: bruksanvisning, pris på apotek, anmeldelser, analoger, sammensetning

Flemings salve er et homøopatisk middel laget av naturlige ingredienser.

De viktigste medisinske egenskapene til medisinen er betennelsesdempende, regenererende, desinfiserende, tørkende effekter..

På grunn av sin balanserte naturlige sammensetning har medisinen praktisk talt ingen kontraindikasjoner, er egnet for langvarig bruk, virker forsiktig og sparsomt.

Salven brukes mot allergiske sykdommer, milde former for hemoroider, akutt og kronisk rhinitt.

I tillegg er komponentene i stoffet:

  • aktivere metning av overhuden med oksygen;
  • utløse mekanismene for hudforyngelse;
  • forhindre forekomst av stagnasjon av blod i venene;
  • stimulere lokal immunitet i epidermale celler.

sammensetning

Flemings salve inkluderer aktive ingredienser som:

  • ekstrakt fra kalendula;
  • esclus;
  • heks hassel;
  • sinkoksid;
  • mentol.

Den fete basen for stoffet er vaselin..

Basert på 100 gr. salve den inneholder:

  • kalendula - 1,76 gr.;
  • heksehassel - 1,76 gr.;
  • aesculus - 1,76 gr.;
  • sinkoksid - 9,4 g;
  • menthol - 0,64 g.

Calendula

Har en uttalt antiseptisk og betennelsesdempende effekt, stimulerer vevsregenerasjon på cellenivå.

Heksahassel

Det desinfiserer overflatelaget i dermis, lindrer smertefullt ubehag, styrker de venøse karene.

Aesculus eller hestekastanje

Det har en gunstig effekt på permeabiliteten til veggene i små kapillærer, lindrer rødhet og hevelse i huden og slimhinnene..

mentol

Avkjøler og beroliger huden.

Sinkoksid

Tørker og desinfiserer det øverste laget av overhuden, reduserer betennelse i den.

Apotekpris

Dette homøopatiske middelet er produsert i 15 eller 25 mg, pakket i plastikk hetteglass med skrukork.

Eksternt er det et hvitt kremet stoff med en karakteristisk mentolaroma.

Hvor mye salvekostnadene avhenger av prispolitikken til apotekkjeden, i gjennomsnitt kommer 250-290 rubler ut.

Indikasjoner for bruk

Verktøyet har vist seg godt i behandlingen av sykdommer som:

  • allergiske hudpatologier (urticaria, dermatitt);
  • rennende nese av vasomotorisk eller allergisk opprinnelse;
  • hemoroider som strømmer utover;
  • hudutslett av en smittsom art (som et hjelpestoff).

Narkotikahandling

Med vasomotorisk rhinitt er stoffet i stand til å redusere produksjonen av patologiske sekreter (slim og pus), redusere følelsen av nesetetthet, normalisere pust og lukt, stoppe kløe og kløe fornemmelser i nesegangene.

For hudlesjoner brukes salven til å tørke den, fjerne rødhet og hevelse.

Verktøyet renser veldig godt de øvre lagene i overhuden fra proteinavleiringer, giftstoffer, forråtnelsesprodukter, hjelper med å fukte huden og bli kvitt dem fra peeling.

Flemings salve har også moderat antimikrobiell aktivitet og hemmer veksten av patogen flora i cellene i dermis.

Kontra

  • Følsomhet for medikamentbestanddeler.
  • Tidlig barndom (opptil 2 år).

I mangel av reaksjoner på salveens viktigste og ingredienser, kan den brukes under graviditet og amming.

Selvfølgelig må ammende kvinner være forsiktige med å få produktet på brystvorten..

For å forstå om det er en allergi mot Flemings salve, må du påføre midlet på innsiden av albueområdet og vente 15-20 minutter, i tilfelle intoleranse for stoffet, vil rødhet og hevelse vises på det smurte området, og huden rundt vil klø og klø.

Instruksjoner for bruk

hemorroider

For å påføre salven, bruk en bomullspinne som stoffet påføres.

Prosedyren gjentas tre ganger i løpet av dagen. Behandlingsforløpet er 5-7 dager, hvis nødvendig kan legen foreskrive gjentatt behandling, etter den 7.-10. Pause.

Vasomotorisk rhinitt

For behandling av denne patologien påføres salven på ferdiglagde turundochki, som er plassert i nesen i 5-10 minutter. Behandlingsforløpet varer 1-2 uker, tre prosedyrer kreves daglig.

Hudproblemer

Salven brukes i minst 10 dager, to ganger om dagen, og påfører et tynt lag på de berørte områdene.

Fordelene med verktøyet

  1. Det er ingen bevis for utvikling av alvorlige bivirkninger og overdosering av medikamenter.
  2. Ingrediensene i salven kompletterer hverandre veldig godt og er trygge for menneskers helse..
  3. Salven er homeopatisk, derfor fungerer den mildt, men med en åpenbar terapeutisk effekt.
  4. Legemidlet, som foreskrevet av en lege, kan brukes til å behandle gravide og ammende kvinner.
  5. Den multikomponentielle sammensetningen av salven gjør at den kan brukes til behandling av ØNH-sykdommer, hudpatologier, proktologisk praksis.
  6. Du kan kjøpe produktet på ethvert apotekutsalg, du trenger ikke spesiell resept fra lege for dette.

minuser

  • Effekten av behandling med salve er mest uttalt i de første stadiene av sykdommen..
  • Kostnaden for en medisin kan tilskrives gjennomsnittlig priskategori.

Oppbevaring

Av sikkerhetsgrunner plasseres salven utenfor rekkevidde for barn..

Legemidlet kan forringes ved eksponering for sollys og høye innetemperaturer.

Salven lagres i to år.

Produsent

Legemidlet er registrert i registeret over medisiner i Russland, har sitt eget individuelle nummer, samt handelsnavnet "Flemings salve".

Midlet er laget på grunnlag av LLC "Homeopathic Pharmacy", i St. Petersburg.

Praktisk erfaring med bruk av salve hos pasienter med hemoroider

15 pasienter med ødematøs form av hemorroider og deres trombose i det innledende stadiet deltok i en studie på grunnlag av en av hovedstadens klinikker i Moskva.

Ved gjennomføring av eksterne prosedyrer med salve bemerket deltakerne en merkbar effekt 3-6 dager fra behandlingsstart.

De bemerket en nedgang i hemorroide fremspring i størrelse og en reduksjon i episoder med kløe og svie, samt stopp av blødning.

Hos pasienter i det andre fasen av utviklingen av denne patologien (11 personer), ved bruk av Flemings salve til hemoroider, var også vurderingene positive. Men resultatene av behandlingen vedvarte i kortere tidsperioder..

Hvis forsøkspersonene i den innledende fasen av sykdommen hadde ubehagelige symptomer i en uke og remisjonen varte i 1-2 måneder, ble effekten av hemoroider med moderat alvorlighetsgrad oppnådd i løpet av 2-3 uker og holdt i 10-16 dager..

Legene bemerket at hos alle pasienter med 1. og 2. stadie av sykdommen, ble svie og kløe i anusområdet betydelig redusert, og etter undersøkelse av legen ble det registrert positiv dynamikk i problemområder.

Separat undersøkte legene pasienter som gjennomgikk kirurgi for fjerning av noder, reseksjon av fistler, etc. (10 personer). Bruken av salven hos slike pasienter hjalp den raske legingen av såroverflaten og dannelsen av postoperative arr..

anmeldelser

Alena Kolesnikova, 34 år, manager:

Brukes som instruksjonene sier på turundas, tre ganger om dagen.

Etter omtrent 11 dager, innså jeg at jeg ikke snuste og at jeg sov med lukket munn, følelsen av forstyrrelse i nesen og pannen forsvant. Jeg anbefaler stoffet, til tross for den homøopatiske sammensetningen - det fungerer virkelig.

Alla Kashtanova, 56 år gammel, regnskapsfører:

Jeg vil legge merke til salvenes økonomi, det var nok til flere kurs, samt det naturlige opphavet til alle komponenter.

Shirokov Pavel, 49 år gammel:

Etter utvinning er det lite produkt igjen i hetteglasset. Noen måneder senere prøvde jeg det med forkjølelse. Han passerte ikke i det hele tatt, men lettelse føltes - han pustet friere og det var mindre slim.

Ikke et dårlig stoff, og til og med for alle anledninger.

analoger

Det er ingen universell erstatning for Flemings salve. Virkningen er multikomponent, og for hver av dem er det nødvendig å se etter en analog fra tradisjonelle apotekmedisiner.

  • For hemoroider - dette er Ichthyol stikkpiller, lettelse eller heparinsalve,
  • fra forkjølelse - Naphtizin, Sanorin, Protorgol,
  • for allergier - Fenistil, Akriderm, Hydrocortison salve.

Fra gruppen av homøopatiske midler, er relatert: Progestan, Avia-more, Arnica, Allerdzhi, Immunokind, Gustel, Timol, etc..

video

Flemings salve - instruksjoner for bruk i nesen fra forkjølelse med vasomotorisk rhinitt

Med begynnelsen av kaldt vær øker risikoen for ARVI og ARI, som er ledsaget av en svekkende rhinitt. For behandling av rhinitt er det laget en rekke dråper og spray som raskt eliminerer symptomene på sykdom. Men omfanget av bruken av dem er redusert på grunn av kontraindikasjoner. For eksempel er vasokonstriktorløsninger ikke anbefalt for gravide og ammende kvinner, små barn, eldre, og det er denne gruppen som er mest utsatt for infeksjoner. I tilfelle når det er nødvendig med en forsiktig behandling med langvarig effekt, brukes salver for forkjølelse, inkludert homøopatiske. Den naturlige sammensetningen av salvene er trygg for alle kategorier av pasienter. En av de eldste formuleringene, Flemings salve, ble utviklet i St. Petersburg på midten av 1800-tallet og er kjent som ”middelet mot tre plager”. Den unike kombinasjonen av planteekstrakter av denne salven gjør den universell: hemoroider, rhinitt, dermatitt er de viktigste indikasjonene for bruk av stoffet.

Sammensetningen og formen for utgivelse av Flemings salve for rhinitt og rhinitt

Flemings salve er et tykt, tyktflytende stoff med tett, jevn konsistens (uten inneslutninger og urenheter), hvitt, med en svak lukt av mentol.

Den har fem hovedkomponenter. Andelene av blandingen er slik at ekstraktene som er inkludert i den forbedrer virkningen av hverandre.

  1. Calendula officinalis er en kraftig naturlig antiseptisk og vev regenerator.
  2. Hamamelis (essensiell olje) - antipruritt, antibakterielt middel, forbedrer tilstanden til blodkar og blodsirkulasjon generelt.
  3. Aesculus er en homøopatisk kombinasjon av arnica, hestekastanje, ergot, rue, echinacea og arterielle fibre av kjæledyr. Fremmer riktig mikrosirkulasjon i vev og reduserer ekssudatproduksjon.
  4. Menthol (eterisk olje) - avkjøler og lindrer irritasjon.
  5. Sinkoksid forårsaker den antiinflammatoriske, tørkende effekten av salven.

Dannende komponent - vaselin - gir stoffet plastisitet, letter påføring.

Salven er pakket i plastkrukker med et bredt lokk på 15 eller 25 g. Bruksanvisning er festet. Brukere bemerker at salven konsumeres veldig sparsomt, en pakke på 15 g er nok i to år.

Hvordan du behandler bakteriell rhinitt, les koblingen.

farmakologisk effekt

Homeopatisk salve til ekstern bruk på grunn av sin naturlige sammensetning tilhører medisinene i en høy sikkerhetsklasse.

Dens komponenter:

  • aktivere immunmekanismer;
  • redusere betennelse, hevelse, hyperemi;
  • gjøre veggene i blodkar mer holdbare og elastiske;
  • optimalisere blodsirkulasjonen og mikrosirkulasjonen;
  • justere prosessene for cellulær respirasjon, som er viktig for restaurering av skadet vev;
  • redusere mengden utslipp, tørk epitelet;
  • lindre kløe og irritasjon;
  • slutte å blø og lindre smerter;
  • beskytte den indre overflaten av kanalene mot infeksjon og personskader;
  • mykgjør tørre skorper i nesen og hjelper til med å fjerne dem smertefritt.

Otolaryngologer bemerker at medisinen lindrer symptomer, men ikke eliminerer årsaken til sykdommen, derfor anbefales det som et ekstra, gjenopprettende middel. Årsaken er ikke bare i medisinens sammensetning (den inneholder ikke antibiotika og sterke antiseptika), men også i det faktum at bare et lite område av neseslimhinnen kan behandles, mens infeksjonen hekker i de øvre delene av nesehulen, som ikke kan smøres hjemme.

Medikamentets virkning utvikler seg gradvis: de første forbedringene blir merkbare den andre dagen, og den maksimale effekten oppstår den 9.-10..

Les om medisiner for behandling av vasomotorisk rhinitt her.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Som allerede nevnt er salven mye brukt i ØNH-praksis som et komplekst symptomatisk middel. Det er foreskrevet for:

  • bihulebetennelse;
  • bihulebetennelse;
  • betennelse og irritasjon i neseslimhinnen i forskjellige etiologier.

Sammensetningen er ineffektiv i tilfelle av en langvarig rhinitt med rikelig gulgrønn utflod og purulente former for ØNH-sykdommer; en tyktflytende salve med rikelig utflod kan forverre nesetetthet.

Kontraindikasjoner for opptak er bare:

  • overfølsomhet for komponenter (praktisk talt ikke funnet);
  • barn opp til to år (vaselin fører noen ganger til forstyrrelse av det cilerte epitel).

Siden absorpsjonen av komponentene i blodet er ubetydelig og ufarlig, er bruk tillatt gjennom hele svangerskapet og i løpet av fôringsperioden.

Noen ganger anbefaler leger salve til de som har blitt gisler av "naftyzinavhengighet". Det vil bidra til å lindre symptomene som følger med rennende nese uten å skade epitelet, og vil tillate deg gradvis å forlate vasokonstriktordråper.

Hva er hyperplastisk rhinitt, leses i dette materialet.

Bivirkninger

De observeres ekstremt sjelden i form av mindre allergiske reaksjoner - rødhet, hevelse i huden, en svak brennende følelse på slimhinnen. Ved det første tegn på irritasjon, bør du slutte å bruke salven..

For å forhindre uønskede bivirkninger, anbefaler leger å gjennomføre en kjent test: påfør en viss mengde salve på den indre siden av albuen, sjekk hudens tilstand etter to timer. Hvis det ikke er utslett, kan du trygt bruke sammensetningen.

Administrasjonsmåte og dosering, kan brukes hos barn

Flemings salve fører ikke til avhengighet og overdosering, så den kan brukes opptil 6 ganger om dagen.

Når du tidligere har renset begge kanalene godt, kan du bruke Aqua Maris. Salven påføres med en bomullspinne på den indre overflaten, men ikke så dypt, for ikke å skade nesen (spesielt nøye manipulasjoner bør utføres for barn under 12 år). Smør begge neseborene hver fjerde time.

Et annet alternativ er introduksjonen i nesegangene til turunda gjennomvåt i medisin. En liten ertestørrelse av salven blir påført hver turnering og plassert i neseborene i 5 til 7 minutter. Prosedyren gjentas 2 - 3 ganger om dagen. Før behandlingen bør du skylle nesen med saltvann. Denne metoden anbefales ikke for barn under 12 år, siden det i denne alderen er vanskelig å implementere og traumatisk.

Innen 30 minutter etter at du har brukt medisinen, kan du ikke blåse nesen og skylle nesen for å forlenge effekten av medisinen.

Begge behandlingsregimer er designet i 5 til 10 dager. Det anbefales ikke å overskride doseringen eller varigheten av kurset.

Du kan finne en liste over vasokonstriktordråper i denne artikkelen..

Interaksjon med andre medisiner

Til dags dato har det ikke blitt identifisert noen tilfeller av inkompatibilitet med andre medikamenter. Dette gjør at salven kan inkluderes i den komplekse terapien i kombinasjon med sterkere medisiner med både lokal og generell virkning, inkludert antibiotika og antivirale midler..

Oppbevaringsbetingelser for nesesalve

Medisinen blir lagret på et kjølig mørkt sted, utilgjengelig for barn, ved temperaturer opp til 25 °. Brukstid - 2 år.

Ha en åpen krukke i kjøleskapet..

Lokket må alltid skrus fast slik at eteriske oljer ikke fordamper.

Pris og analoger

Flemings salve selges i online apotek til priser fra 280 til 325 rubler, i apotek i byene varierer prisene fra 220 til 470 rubler.

Det er ingen direkte synonymer for en enkel, men effektiv komposisjon. Salver har en lignende effekt:

  • Ichthyol (barn bare fra 12 år, ubehagelig lukt);
  • Evamentol (mentol + eukalyptusolje);
  • Pinosol (+ tymol, furuolje);
  • Thuja (+ thuja olje);
  • Stjerne (+ eukalyptus, kanel, fedd oljer);
  • Mentoclar (+ oljer av timian, kamfer, sedertre, eukalyptus);
  • Viferon (rekombinant interferon, immunmodulator);
  • Oxolinic (antiviral).

Hvordan kurere en kronisk rhinitt, les her.

video

Denne videoen vil fortelle deg hvordan du behandler en rennende nese..

Flemings salve

sammensetning

Sammensetningen av dette stoffet inkluderer aktive ingredienser: calendula - 1,76 g, heksehassel - 1,76 g, esculus - 1,76 g, menthol - 0,64 g, sinkoksid - 9,4 g og hjelpestoffet petroleum gele - ca 100 r.

Slipp skjema

Den homøopatiske medisinen er tilgjengelig som en salve til lokal og ekstern bruk. Produktet tilbys i polymerflasker og bokser på 15 g eller 25 g.

farmakologisk effekt

Legemidlet har betennelsesdempende, smertestillende, bakteriedrepende og tørkende effekter.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Regelmessig bruk av Flemings salve forbedrer prosessene for cellulær respirasjon og mikrosirkulasjon i vev, akselererer regenereringsprosesser, øker kroppens forsvar og senker venøs overbelastning. I tillegg lar dette verktøyet deg raskt avlaste kløe når du behandler allergisk dermatitt. Høy effektivitet som et resultat av bruken av dette middelet ble bemerket i behandlingen av hemoroider av indre og eksterne former, tromboserte og ikke-helbredende våte hemoroider. I dette tilfellet har stoffet en gunstig effekt på slimhinnen i endetarmen, tilstanden til venene og kapillærene i anus. Dermed tillater riktig påføring av Flemings salve:

  • smal vaskulærveggene i endetarmen;
  • eliminere puffiness;
  • bli kvitt hemoroider;
  • gjenopprette strukturen i slimhinnene;
  • redusere ytre hemorroide knuter;
  • stimulere ernæringen til vevene i anus;
  • redusere stagnasjon av venøst ​​blod;
  • eliminere blødning, kløe og smerter;
  • forbedre blodstrømmen;
  • beskytt slimhinner mot skade på nytt.

Indikasjoner for bruk

De viktigste indikasjonene for bruk av Flemings salve er:

Kontraindikasjoner for bruk

Det anbefales ikke å bruke stoffet når:

  • overfølsomhet og intoleranse overfor aktive stoffer;
  • mindre enn 2 år gammel.

Bivirkninger

Vanligvis tolereres dette homeopatiske middelet godt av pasienter og fører ikke til bivirkninger. Imidlertid bør utviklingen av allergiske reaksjoner forårsaket av komponentene i det eksterne middelet ikke utelukkes..

Instruksjoner for Flemings salve (metode og dosering)

I henhold til instruksjonene for bruk av Flemings salve, i behandlingen av hemoroider, brukes dette middelet med en bomullspinne hver dag 1-3 ganger i en uke. Om nødvendig, etter konsultasjon med en spesialist, er det mulig å gjenta behandlingen. Behandling av vasomotorisk rhinitt krever at salven plasseres i bihulene etter å ha påført den på turunden i 5-10 minutter. Du kan også smøre slimhinnen i nesen med midlet, 2-3 ganger om dagen, i 1-2 uker. Under behandlingen av dermatitt anbefales det å bruke stoffet på de skadede områdene på hudoverflaten 2 ganger daglig, helst om morgenen og kvelden, i 1-2 uker.

Flemings salve under graviditet

Indikasjonene for bruk av Flemings salve er lidelser som ofte plager kvinner under graviditet, for eksempel: dermatitt, rhinitt og hemoroider. Bruk av stoffet under graviditet medfører ikke negativ innvirkning på fosterets utvikling og morens helse. I prosessen med å bære en baby, er det imidlertid nødvendig å konsultere en spesialist som kan forskrive riktig terapeutisk middel før du bruker dette middelet..

Overdose

Overdosetilfeller er ikke opprettet.

Interaksjon

Det er ingen informasjon om legemiddelinteraksjoner mellom dette stoffet og andre medikamenter..

Salgsbetingelser

Stoffet blir utlevert på apotek uten resept..

Lagringsforhold

Det anbefales å oppbevare stoffet på et mørkt og kjølig sted ved en temperatur som ikke overstiger 25 ° C, godt beskyttet mot barn.

Holdbarhet

analoger

Hovedanalogene av dette stoffet er andre eksterne midler med lignende effekt: Heparin, Vishnevsky, Proctosan, Troxevasin og andre salver.

Alkohol

Instruksjonene for stoffet indikerer ikke om alkohol kan konsumeres under behandlingen. Sykdommene som dette middelet er foreskrevet involverer imidlertid avvisning av bitter, salt og krydret mat, samt alkohol..

Anmeldelser av Flemings salve

Det skal bemerkes at dette eksterne middelet er et av de mest populære. Samtidig kan anmeldelser av Flemings salve bli funnet på forskjellige medisinske fora og i diskusjoner om en sykdom som hemoroider. Vanligvis rapporterer pasienter som bruker dette stoffet i behandlingen av hemoroider, dets høye effektivitet. De bemerker at fra de første dagene av bruk av hemoroidsalven er det en betydelig reduksjon i kløe og smerter i endetarmsområdet. Lengre bruk - fra 1 uke, fører til resorpsjon av knuter og heling av sprekker i analområdet.

Det er også mange anmeldelser når dette middelet brukes av pasienter som er bekymret for symptomer som ligner hemoroider - konstant kløe og blødning i anus. De tør imidlertid ikke å oppsøke lege og bruke Flemings salve på egenhånd, siden bekjente anbefalte dette middelet til dem. Mange av dem rapporterer at stoffet hjelper dem godt, men du må huske at denne salven er foreskrevet bare for ukompliserte former for ytre hemoroider, så du bør fortsatt oppsøke lege.

Flemings salve brukes også aktivt i behandlingen av rhinitt. Samtidig rapporterer pasienter at bruk av dette middelet mot forkjølelse etter 2 dager bidrar til å bli kvitt nesetetthet..

Behandling mot bihulebetennelse lar deg eliminere uønskede symptomer fullstendig den 10. dagen. Nesten alle pasienter tolererer dette stoffet godt, bivirkninger blir ikke observert.

Flammende salvepris, hvor du kan kjøpe

Du kan kjøpe dette verktøyet i apotek i Moskva til en pris av 240-305 rubler. Samtidig er prisen på Flemings salve i Ukraina fra 95 dollar.

Utdanning: Utdannet fra Rivne State Basic Medical College med en grad i farmasi. Utdannet fra Vinnitsa State Medical University oppkalt etter jeg. M. Pirogov og praksisplass på sin base.

Arbeidserfaring: Fra 2003 til 2013 - jobbet som farmasøyt og leder av en apotekskiosk. Hun ble tildelt fagbrev og utmerkelser i mange år og samvittighetsfullt arbeid. Artikler om medisinske emner ble publisert i lokale publikasjoner (aviser) og på forskjellige internettportaler.

Merk!

anmeldelser

Hvordan kan homeopati betraktes som en pseudovitenskap, Flemings salve hjelper perfekt med hemoroider og vasomotorisk rhinitt, det beste middelet, uten konsekvenser, vi bruker hele familien.

Jeg trodde aldri at jeg skulle møte hemoroider, jeg visste ikke engang hva det er. Det startet brått, på en tur, for så å gå til legen og diagnosen ble bekreftet. Etter et langt søk etter behandlingsmetoder kom jeg over denne salven. Jeg forventet ikke et så raskt resultat, nå har nesten ett år gått og dette problemet plager meg ikke. Jeg anbefaler det til alle fra hemoroider, jeg vet ikke hvordan det manifesterer seg i andre retninger, men med dette delikate såret er det definitivt en fordel.

Salve for dermatitt sparer. Ingenting hjalp virkelig, jeg prøvde alt. Jeg bare smurte den, uten å bandasje noe, kløingen avtar nesten umiddelbart. Nå bruker jeg det når et barn har utslett.

Min mann hadde med seg denne salven fra en forretningsreise, han har hatt hemoroider i 2 år. Og arbeidet hans er ofte på vei, han har lang rekkevidde. Det er en forferdelig situasjon å jobbe med så sår. Så han ble anbefalt denne salven, generelt hjalp det ham godt, slik jeg forsto, klager hun ikke lenger over smerter.

Utrolig salve. Hun behandlet kontakteksem. Ingen andre salver hjalp, jeg gikk på nettet og fant Flemings salve, alvorlig kløe, til og med dype sprekker. Hun begynte å smøre salven i et fettete lag på håndflatene og bandasje hendene med en bandasje om natten. I helgene, 3 ganger om dagen. På den tredje dagen, sprekkene leget, nye bobler dukket ikke opp, huden på øynene fikk en helbredelse. På 5 dager ble hendene mine som nye. Jeg er så fornøyd. Likevel er dette ikke en hormonell salve, og alle komponentene gjør jobben sin. Jeg takker ja til skaperne av en slik salve. Med vennlig hilsen Svetlana Vladivostok

Tilsynelatende er dette en vanlig sinksalve, hvorav barn blir smurt, og forskjellige tinkturer og mentol blir kastet i den. burde fungere, sannsynligvis